Castany Plàstics, S.L. és una empresa amb més de 30 anys d’experiència en el sector industrial. Estem a Torelló (Barcelona) a una hora de Barcelona i Girona, així com pròxima a la majoria de comarques centrals de Catalunya degut a la bona xarxa de comunicacions existent.

Fabricant productes de plàstic per a tercers, per a una gran diversitat de sectors, a Castany Plàstics treballem per servir solucions de qualitat, fiables i a temps als nostres clients.

Transformant les necessitats dels clients en solucions, passant del concepte al producte final, integrem tots els passos de la cadena, des del prototip fins a les produccions de gran volum, per tal d’aportar el màxim valor als nostres clients.

L’activitat principal de l’empresa és la injecció de plàstics per a tercers, cobrint des de les fases inicials de disseny i definició de producte i motlles fins a la personalització, muntatge de peces i assemblatge de conjunts que el client sol•liciti.

Per tot això, estem oberts a col·laborar amb nous projectes, per tal d’aconseguir el millor producte i la seva satisfacció.

Política de qualitat