Al llarg de 3 dècades al sector, Castany Plàstics ha col·laborat amb tot tipus de sectors i aplicacions,  si bé és cert que destaquen àmbits d’especialització com:

Electrònica

Servint el sector electrònic durant més de 20 anys, desenvolupem solucions per a cada aparell, protegint els circuits impresos i components de cada conjunt, optimitzant dissenys a les necessitats de cada client fent d’elements com les caixes de plàstic, carcasses i comandaments, elements funcionals i de disseny i imatge de marca de cada client.

Packaging

Des del packaging cosmètic, al packaging industrial, passant per la taponeria i el  packaging alimentari. Anys d’experìencia en la optimització de processos i cicles d’injecció ens avalen per poder servir des de petites series fins a grans produccions, realitzant controls periòdics d’estabilitat dimensional i consistència de les entregues lot a lot.

Components

El sector de components per a maquinària és un sector amb grans exigències tècniques, prestacions mecàniques i controls de qualitat exhaustius. Mitjançant la selecció i transformació de polímers d’altes prestacions podem assegurar el compliment d’especificacions i substituir components històricament metàl·lics més cars.

Sector Industrial

Gairebé tot és susceptible a ser fabricat en plàstic, per això cobrim tot el sector industrial fabricant des de grans components de maquinaria a parts de consumibles industrials. Realitzem estudis de viabilitat per substituir peces o productes metàl·lics o de fusta a plàstic, sabent els requisits tècnics i estètics de l’aplicació i veient-ne la viabilitat econòmica, treballant per proporcionar estalvis als clients complint amb els requisits tècnics que cada aplicació sol·liciti.

Necessites una peça?

Si et cal una peça com a complement del teu producte, explica’ns què necessites! Podem fer des del disseny del motlle fins a la producció de la peça.